| Sponsorer | Resultathistorik Kinnekulleträffen (KKT) 1992-2018

Välkomna till en annorlunda Kinnekulleträff, KKO 2021 - KinneKulleOnline

Välkomna till ”en valfri hemmahamn” och KK0 2021!!
Då vi inte ser några möjligheter att arrangera en ”normal” Kinnekulleträff i Hönsäters hamn, Hällekis så gör vi det bästa av situationen
och bjuder in alla trollare till en onlinetävling den 17 – 18 april 2021. Allt överskott går till smolt och vi använder appen ”Fishy Live” för hela arrangemanget!

Alla team som anmält sig till KKT-20 är i och med detta anmälda till KKT-22 som vi hoppas kan utföras ”som vanligt” i Hönsäters hamn, Hällekis.

Läs mer på vår KKT blogg
här!


Slutresultat  Kinnekulleträffen Yamaha cup 2019. Resultatlista hittar Ni här!
Slutresultat  SM i trolling, STM 2019. Resultatlista hittar Ni här!

Svenska Mästare 2019
Två och en halv Glenn

SM 2:a
F.I.S

SM 3:a
Bertan/Lowrance
 
2:a F.I.S -  1:a Två och en halv Glenn -  3:a Bertan/LowranceÅrets tävlingsinbjudan har vi lanserat som en E-tidning som i dagsläget innehåller 37 sidor med information runt tävlingen men även en massa tips och trix om hur man lyckas med vårtrolling på Vänern efter lax och öring. Tävlingsinbjudan kommer uppdateras med mer info allt eftersom vi närmar oss arrangemanget!
Vi smygsläppte årets tävlingsinbjudan i samband med VIP-kvällen på Båtmässan i Göteborg.

Fisket denna milda vinter har varit väldigt bra de dagar det gått att gå ut på sjön med tanke på de stundtals hårda vindarna. Den senaste fisketurerna jag själv varit ute på har resulterat i granna laxar och öringar mellan 6,0 - 9,6kg.


Med vänliga trollinghälsningar

Fredrik Andersson
Götene SFK
Tävlingsledare Kinnekulleträffen
Grenansvarig för trolling i Sportfiskarnas Tävlingskommitté, Sportfiskarna är Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund.
Epost: kkt@gsfk.net
https://kinnekulletraffen.blogspot.com/